Grillowane Branzino Z Rozmarynem Vinaigrette
Grillowane Branzino z rozmarynem Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 27 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, cebula, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 134 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowane Branzino z rozmarynem Vinaigrette, Grillowane Branzino Z Warzywami, oraz Branzino Grillowane Nadziewane Cytryną.
Instrukcje
1 zrobić rozmaryn vinaigrette.
Zmieloną cebulę, musztardę, sól, ocet, czosnek i rozmaryn przełożyć do blendera i oczyścić przez około 30 sekund. Użyj szpatułki, aby zeskrobać boki blendera i ponownie puree przez 10-20 sekund. Zeskrobać boki ponownie. Włącz blender nisko i zdejmij zdejmowaną nasadkę z pokrywki. Trzymaj rękę nad otworem, ponieważ może trochę pluć.
Powoli wlewamy oliwę i nakładamy z powrotem nakrętkę. Wyłączyć blender i jeszcze raz zeskrobać boki. Włącz blender z powrotem na niski, a następnie wysoki na 60 sekund.Nawiasem mówiąc, ten vinaigrette byłoby świetnie z ziemniakami, kurczakiem lub indykiem lub po prostu nad sałatką.2 opłucz rybę pod zimną wodą. Teraz upewnij się, że jego skrzela i łuski są usunięte; twój sprzedawca ryb nie zawsze jest tak sumienny w tym zadaniu i nikt nie chce skali na swoim talerzu. Skrzela mogą nadać rybom gorzki smak, więc też muszą iść.3 Użyj bardzo ostrego noża i wykonaj kilka cięć po bokach ryby, może co cal. Wykonaj cięcia pod kątem do boku ryby i pokrój w dół, aż poczujesz kręgosłup. Nie należy jednak odcinać kręgosłupa. Te kawałki pomogą szybciej gotować ryby. Natrzyj oliwę z oliwek na całą rybę i odstaw na bok.4 Przygotuj grill na wysokie, bezpośrednie ciepło. Dobrze zeskrobać kratki i zamknąć pokrywę. Dobrze posolić rybę. Weź papierowy ręcznik, szczypce i tani olej roślinny. Przynieś to wszystko do grilla. Złóż papierowy ręcznik kilka razy, zwilż go olejem roślinnym i przytrzymaj go szczypcami, aby wytrzeć ruszty grillowe.5
Połóż rybę na grillu i zamknij pokrywkę.
Niech to gotować przez 5 minut bez dotykania go.6 Otwórz pokrywę i za pomocą szczypiec delikatnie sprawdź, czy uda ci się usunąć rybę z rusztu. Nie rób tego, ale sprawdź, czy nie ma lepkich plam. Jeśli masz jakieś, weź metalową szpatułkę. Użyj szpatułki, aby usunąć rybę z lepkich plam.Używając szczypiec w jednej ręce, a szpatułki w drugiej, delikatnie odwróć rybę. Jeśli się utrzyma, nic wielkiego. To się czasem zdarza.7 gdy ryba została odwrócona, niech gotować kolejne 3-5 protokół. Ponownie sprawdź lepkie plamy za pomocą szczypiec i szpatułki. Delikatnie je rozłóż i delikatnie unieś rybę na talerz. Jeśli ryba jest zbyt długa lub wydaje się, że może złamać się na pół, użyj dwóch metalowych szpatułek zamiast szczypiec i szpatułki.
Skropić winegret nad rybą i podawać od razu. Dobrze komponuje się z chrupiącym chlebem i kieliszkiem piwa pilsner lub białego wina.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio