Grillowane Arkusze kukurydzy z Scallion Vinaigrette

Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Grillowane Arkusze kukurydzy z Scallion Vinaigrette może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka szczypiorku, miodu, kłosów kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowane krewetki z boczkiem, pomidorem i Scallion Vinaigrette, Grillowana Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem-Scallion Vinaigrette, oraz Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Wyjmij kukurydzę z wody i otrząśnij nadmiar wody.
Umieść kukurydzę na grillu, zamknij pokrywę i grilluj, obracając co 5 minut, aż ziarna będą miękkie po ułożeniu nożem do parkowania, około 15 do 20 minut.
Podczas gotowania kukurydzy, ubić razem ocet, musztarda, miód, szczypiorek i sól i pieprz, do smaku, w średniej misce, aż połączone. Powoli ubij w oleju, aż do zemulgowania. Wymieszać szalotki i odstawić.
Postaw kukurydzę prosto na końcu łodygi i ostrożnie ściąć boki kolby ostrym nożem szefa kuchni, starając się utrzymać kukurydzę w arkuszach. Ostrożnie przełożyć kukurydzę na talerz i skropić winegretem.