Grillowana zielona cebula i szparagi z Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco)

Grillowana zielona cebula i szparagi z Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco) to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 46 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowana Zielona Cebula Z Romesco, Grillowane marynowane plastry ziemniaków, zielona cebula i sos Romesco, oraz Szparagi I Buraki Z Majonezem Romesco.
Instrukcje
Przyciąć końce korzeniowe cebuli, utrzymując główki żarówki nienaruszone; Odrzuć korzenie. Trim Topy tak, że około 4 cali górnej zielonej części pozostają.
Cebulę gotować we wrzącej wodzie 2 minuty lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić i osuszyć.
Miejsce w średniej misce.
Szparagi gotować we wrzącej wodzie przez 4 minuty lub aż będą chrupiące-miękkie.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić i osuszyć.
Miejsce w kolejnym Pucharze.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Skropić 1/2 łyżeczki oleju na cebuli, podrzucając do płaszcza. Ułóż cebulę w równomiernej warstwie na patelni i grilluj przez 30 sekund z każdej strony lub aż pojawią się znaczniki grilla.
Cebulę przełożyć na talerz.
Skropić Pozostałe 1 łyżeczkę oleju na szparagach; wrzucić do herbu. Ułóż szparagi w równej warstwie na patelni i gotuj przez 1 minutę z każdej strony lub do momentu, gdy pojawią się ślady grillowania.
Szparagi przełożyć na talerz.
Warzywa posypać równomiernie solą i pieprzem. Podzielić równomiernie pomiędzy każdy z 4 talerzy; top każdej porcji z około 1 1/2 łyżeczki sosu.