Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej wieprzowiny z curry Peach Relish. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 127g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 871 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 5,62 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś melasę, olej roślinny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smak brzoskwini i czerwonej cebuli z grillowanymi kotletami wieprzowymi, Grillowane kotlety wieprzowe z pomidorowym smakiem brzoskwiniowym, oraz Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkimi i pikantnymi brzoskwiniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij płytkie X na dnie każdej brzoskwini i pomidora ostrym nożem do parkowania i blanszuj w 2 partiach w 4-ćwiartkowym rondlu z wrzącą wodą 10 sekund.
Przełożyć brzoskwinie i pomidory łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obrać brzoskwinie i pomidory, a następnie połówki brzoskwiń wzdłuż i Wgłębić.
Brzoskwinie pokroić na 1-calowe kawałki. Grubo posiekać pomidory.
Gotować cebulę, imbir, i sól w oleju w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 3 do 4 protokół.
Dodać curry i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Dodaj brzoskwinie i pomidory z sokami, cukrem i sokiem z limonki i gotuj na wolnym ogniu, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gęsta, a brzoskwinie będą miękkie, ale nadal zachowują swój kształt, o 8 protokół.
Przenieść do miski i ostudzić, odsłonięte, a następnie schłodzić, przykryte, co najmniej 8 godzin.
Połącz szalotki, tymianek, sól, ziele angielskie, pieprz, sok z limonki, melasę i ostry sos w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Włożyć wieprzowinę do niereaktywnego naczynia i natrzeć marynatą. Marynować, przykryć i schłodzić, obracając okazjonalnie, 8 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem.
Przygotuj grill do gotowania na średnio gorącym węglu drzewnym( umiarkowane ciepło dla gazu); patrz "procedura grillowania" poniżej.
Wyrzucić marynatę pozostałą w naczyniu, następnie szczotkować wieprzowinę lekko olejem i grillować na lekko naoliwionym stojaku grillowym, obracając od czasu do czasu i często fastrygując olejem, aż termometr włożony ukośnie do środka mięsa rejestry 63°, 15 do 25 minut.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na 15 minut. (Temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 68°.)
Podawać wieprzowinę z smakiem.
Hot: kiedy możesz trzymać rękę przez 1 do 2 sekund
Średnio gorący: 3 do 4 sekund
Jeśli korzystasz z grilla gazowego, podgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie, w razie potrzeby, zmniejsz do ciepła określonego w przepisie.
* Dostępne w większości supermarketów i kitchenmarket.com.
Uwagi kucharzy: jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, wieprzowinę można gotować na gorącej lekko naoliwionej dobrze przyprawionej dużej patelni grillowej, aż termometr włożony ukośnie do środka mięsa 63°, 15 do 25 minut. Relish można zrobić 1 tydzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.