Grillowana wieprzowina z sosem Mango i rumem
Need a danie główne bezglutenowe? Grillowana wieprzowina z sosem Mango i rumem może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oleju canolan, polędwica wieprzowa, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana wieprzowina, pieprz i mango stir fry z sosem orzechowym, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z Zielonym Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz przyprawę jerk, 1 łyżkę soku z limonki i 1 łyżeczkę oleju w średniej misce.
Wieprzowinę pokroić w poprzek na 8 kawałków. Używając dłoni, spłaszczyć każdy kawałek do 1/2-cala grubości.
Dodać wieprzowinę do mieszanki przypraw; wrzucić dobrze do herbu.
Mango przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić pestki.
Pokroić każde mango na pół w 1-calowe kostki, cięcia do, ale nie przez skórę.
Szczotka Wyciąć Boki mango z 1/2 łyżeczki oleju.
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Dodaj połówki mango, boki skóry, do patelni; gotować 3 protokół.
W małym rondelku wymieszać cukier i kolejne 3 składniki (przez sól). Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać 1 łyżkę soku z limonki.
SOS mżawka na wieprzowinie i mango.