Grillowana Sałatka ziemniaczana z fetą, fasolką szparagową i oliwkami
Grillowana Sałatka ziemniaczana Fingerling z fetą, fasolką szparagową i oliwkami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 622 kalorie, 14g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwki kalamatan, sól koszerna, feta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana fasola szparagowa z pomidorami, oliwkami i fetą, Paluszki Pieczone I Sałatka Pomidorowa Z Fasolką Szparagową I Rukolą, oraz Grillowana Sałatka Ziemniaczana Fingerling dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować fasolkę vert aż al dente, o 90 sekund. Wstrząsnąć w lodowatej wodzie, dobrze spuścić, posiekać na połówki lub trzecie i zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Włóż ziemniaki do dużego garnka, przykryj 2 cale zimną wodą i dodaj 1 łyżkę soli. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż mały nóż włożony w środek ziemniaka spotka się z pewnym oporem, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dobrze odcedzić, ułożyć na blasze do pieczenia i lekko ostudzić. Połówka wzdłuż.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Ubić ocet, sok z cytryny, musztardę, miód oraz sól i pieprz. Powoli ubijać oliwę do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Rozgrzać grill do średniego ciepła. Ziemniaki wrzucić olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem. Grill, aż złoty kolor w miejscach, rzucając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Usunąć i wrzucić z niektórych vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
8
Połącz ziemniaki, fasolkę szparagową, ser feta, oliwki i oregano w misce. Wrzucić Więcej vinaigrette, smak i doprawić solą i pieprzem, jeśli to konieczne. Natkę pietruszki rozsypać na wierzchu i skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Fasola Szparagowa
Vinaigrette
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu