Grillowana Sałatka ziemniaczana Yukon Gold z czerwoną papryką-majonezem wędzonym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej sałatki ziemniaczanej Yukon Gold z majonezem wędzonym papryką z czerwonej papryki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 478 kalorii, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, ocet winny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Kliny ziemniaczane z sosem majonezowym z wędzonej papryki, Latki z ziemniaków i topinamburu Yukon Gold z majonezem jabłkowo-chrzanowym i Taramasalatą, oraz Yukon via Vermont: Yukon Złote placki ziemniaczane i masywny mus jabłkowy.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i przykryj 1 cal zimną wodą.
Dodaj 1 łyżkę soli, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż tylko gotowane przez, o 10 protokół.
Odcedzić, lekko ostudzić i zmniejszyć o połowę.
Podczas gotowania ziemniaków, połączyć majonez, musztarda, papryka, czosnek,ocet, papryka i sól i pieprz w blenderze lub robocie i proces do gładkiej.
Pokrojone boki ziemniaków posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill pokroić bok w dół, aż lekko złoty kolor, o 2 protokół.
Ziemniaki wrzucić z majonezem z czerwonej papryki jeszcze ciepłe, zacierania lekko je rozbić. Złóż natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem, w razie potrzeby.