Grillowana Sałatka z papryką z porzeczkami, kaparami i fetą

Grillowana Sałatka z papryką z porzeczkami, kaparami i fetą
Grillowana Sałatka z papryką z porzeczkami, kaparami i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, paprykę, porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka brokułowa z fetą, oliwą z oliwek-smażone migdały i porzeczki, Ostra czerwona soczewica z kaparami i porzeczkami, oraz Seria Dinner Party-Część 1: toskańska Sałatka z jarmużu z pomarańczami, porzeczkami i fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapal grill węglowy. Grillować papryki na dużym ogniu, obracając, aż zwęglone na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przełożyć na duży talerz i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obrać paprykę i wyrzucić zwęglone skórki, nasiona i łodygi. Papryki ćwiartować wzdłuż i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
3
Na małej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać czosnek i orzeszki piniowe i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty, o 4 protokół. Wymieszać z porzeczkami i kaparami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
PorzeczkiPorzeczki
KaparyKapary
CzosnekCzosnek
5
Wyjąć z ognia i wymieszać w pozostałej 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
6
Ostudzić do temperatury pokojowej.
7
Ubić ocet i wymieszać z natką pietruszki i fetą; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
SOS polać papryką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn