Grillowana Sałatka z kurczakiem z sezonowymi owocami

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana Sałatka z kurczaka z sezonowymi owocami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 260 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz olej roślinny, cebulę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Podobne przepisy to Świąteczna sałatka z zimowych zieleni i sezonowych owoców, Grillowana Sałatka Sezonowa z sosem z awokado, oraz Maggiano ' s Little Italy Włoski drobiazg z sezonowymi owocami.
Instrukcje
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Lekko nasmarować ruszt grillowy. Grill kurczaka 8 minut z każdej strony, lub do soków uruchomić jasne.
Zdjąć z ognia, ostudzić i pokroić.
Tymczasem umieścić pekan na suchej patelni na średnim ogniu. Gotować pekan aż pachnące, często mieszając, o 8 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W blenderze, połączyć ocet winny czerwony, cukier, olej roślinny, cebula, musztarda, sól i pieprz. Proces do gładkiej.
Ułóż sałatę na talerzach. Top z grillowanymi plastrami kurczaka, truskawkami i orzechami pekan.
Skropić sosem do podania.