Grillowana Sałatka z kurczaka z boczkiem Vinaigrette

Grillowana Sałatka z kurczaka z boczkiem Vinaigrette to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 423 kalorie, 29g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka boczku, octu balsamicznego, cukinii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z kurczaka z boczkiem Vinaigrette, Grillowana Sałatka ziemniaczana z boczkiem + boczek-Dijon Vinaigrette, oraz Grillowana Sałatka z jarmużu z ciepłym boczkiem Vinaigrette.
Instrukcje
Grill grzewczy. Boczek gotować na średniej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni; odcedzić na ręczniku papierowym. Odstawić.
Dodać ocet, olej, brązowy cukier i majeranek do kapiących boczek na patelni; gotować i mieszać na średnim ogniu wymieszać i rozpuścić cukier.
Zdjąć z ognia. Rezerwa około 1/4 szklanki mieszaniny octu do wykorzystania jako glazury podczas grillowania; odstawić pozostałe na bok do dressingu.
Gdy gotowy do grillowania, umieścić kurczaka na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 5 minut.
Szczotka kurczaka z zastrzeżonej glazury; włączyć kurczaka.
Dodaj paprykę i squash do grilla.
Umyj kurczaka i warzywa glazurą. Gotować około 10 minut lub aż kurczak jest przetargu widłowego i soki uruchomić jasne i warzywa są chrupiące przetargu, obracając kurczaka i warzywa, i szczotkowanie z glazury raz lub dwa razy. Resztki glazury należy wyrzucić.
Aby służyć, ułóż mieszane warzywa na 4 pojedynczych talerzach.
Kurczaka pokroić w poprzek na plasterki; umieścić na zieleni. Ułóż paprykę i squash wokół kurczaka.
Mżawka lub podawać z zastrzeżonym opatrunkiem.