Grillowana Sałatka z halibuta z winegretem malinowym

Grillowana Sałatka z halibuta z winegretem malinowym
Grillowana Sałatka z halibuta z winegretem malinowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pieprz, ocet o smaku malinowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem malinowym, Grillowana Sałatka z łososia z winegretem malinowym, oraz Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem malinowym.

Instrukcje

1
Filety posypać papryką i pieprzem. Ułóż filety w drucianym koszu do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Przygotuj grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść kosz do grillowania na stojaku do grillowania i grilluj 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Połącz ocet i kolejne 5 składników (ocet przez sól) w słoiku. Przykryć szczelnie i energicznie wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Wlać zieleninę; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
5
Umieść 2 szklanki zieleni na każdym z 4 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
6
Pokroić każdy filet w plastry 1/4 cala; ułożyć na zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
7
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia89
Magazyn