Grillowana Sałatka z grzybami i szparagami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej sałatki z grzybami i szparagami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sałatek mesclun, oliwa z oliwek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane szparagi w kremowym sosie z grzybów balsamicznych, Pieczarkowe Duxelles & Szparagi Grillowany Ser # SundaySupper, oraz Sałatka Z Grzybów Szparagowych.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Ubić 1/4 szklanki octu, 3 łyżki oleju, czosnek, 2 łyżeczki soku i musztardy, po szczypcie soli i pieprzu.
Szparagi i grzyby umieść w plastikowej torbie na suwak z połową dressingu; marynuj 15 minut. Szparagi Grill 5 minut. Pieczarki grillować, skrzela boki w dół, przez 4 minuty; obrócić. Grill jeszcze 7 minut. Pokroić grubo. Wrzucić zieleninę z warzywami i sosem.