Grillowana Sałatka z fasoli kukurydziano-maślanej
Grillowana Sałatka z fasoli kukurydziano-maślanej jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos worcestershire, uszy kukurydza, bazylia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z kukurydzy i masła, Sałatka z grillowanej kukurydzy i fasoli, oraz Grillowana Sałatka Z Czarnej Fasoli I Kukurydzy.
Instrukcje
Fasolkę maślaną ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i ostudzić całkowicie (ok. 20 minut).
W międzyczasie rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoki) ciepła. Kukurydza Grill, pokryte pokrywą grill, 15 minut lub do momentu zakończenia, obracając co 4 do 5 minut. (Niektóre jądra zaczną char i pop.) W tym samym czasie, grill cebuli i papryki, przykryte pokrywką grill, 5 minut z każdej strony lub do miękkości. Wszystkie warzywa ostudzić całkowicie (około 20 minut).
Pokroić ziarna z kolb. Odrzuć kolby. Posiekać cebulę i paprykę na kawałki 1/2 cala.
Razem wymieszać majonez i 5 kolejnych składników. Wymieszaj pomidory, ziarna kukurydzy oraz kawałki cebuli i pieprzu.
Dodać sól do smaku. Przykryć i schłodzić 2 do 8 godzin przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 3 dni.
* Świeża fasola maślana może być zastąpiona.