Grillowana Sałatka z brzoskwiniami i fetą wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Na 2,47 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, liście sałaty bibb, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana sałatka z brzoskwiniami, kurczakiem i fetą, Sałatka z bitej fety i grillowanej brzoskwini z winegretem borówkowym balsamicznym na # SundaySupper, oraz Sałatka Z Zielonej Brzoskwini Z Fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ułóż 1/4 szklanki orzechów pekan, posiekanych, w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piec 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając po 5 minutach.
Grill brzoskwiniowe kliny, pokryte pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła 2 do 3 minut z każdej strony lub aż pojawią się ślady grilla.