Grillowana Sałatka Panzanella
Grillowana Sałatka Panzanella to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, chleb jednodniowy, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Panzanella, Grillowana Sałatka Panzanella, oraz Sałatka Panzanella Z Grillowanymi Krewetkami.
Instrukcje
Wrzucić plastry pomidora z 1/2 łyżeczki soli w dużej misce. Odstawić w temperaturze pokojowej.
Cukinię, paprykę, czerwoną cebulę i kromki chleba posmarować 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Zapalić 1/2 komina (2 1/2 kwarty) węgli. Gdy węgle są w większości pokryte szarym popiołem, rozłóż równomiernie na ruszcie węglowym. Umieść ruszt do gotowania na miejscu, przykryj i podgrzewaj przez 5 minut. Scrap grill czysty.
Na tarce ułożyć cukinię, paprykę i cebulę. Przykryć i gotować, aż pierwsza strona jest lekko zwęglone, o 4 protokół. Flip, przykryć, i gotować, aż zwęglone z drugiej strony i warzywa są miękkie, o 4 minut dłużej (w zależności od wielkości warzyw, niektóre mogą trwać dłużej lub krócej gotować.
Zdjąć z grilla, gdy staną się miękkie).
Przełożyć na deskę do krojenia i namiot luźno folią.
W międzyczasie, grill chleb aż złoty brązowy po obu stronach.
Przełożyć na deskę do krojenia z warzywami pokroić chleb i warzywa w szorstką 1-calową kostkę i przenieść do miski z pomidorami.
Dodaj pozostałą oliwę z oliwek, ocet i pietruszkę. Wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.