Grillowana Sałatka z czerwonej cebuli i ogórka z sosem jogurtowo-miętowym

Grillowana Sałatka z czerwonej cebuli i ogórka z sosem jogurtowo-miętowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kminek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowana Sałatka z cukinii z orzechami laskowymi, Fetanem i sosem jogurtowo-miętowym, Marynowany Grillowany kurczak z sosem ogórkowo-miętowym jogurtowym, oraz Grillowana Pita z kurczaka z sosem jogurtowym ogórkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obie strony cebuli posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować z każdej strony przez 2 do 3 minut. Aby uzyskać ślady grilla i lekko gotować.
Zdjąć z grilla i grubo posiekać.
Cebulę połączyć w średniej misce z ogórkiem, oregano i wymieszać z sosem jogurtowo-miętowym. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wszystkie składniki ubić w średniej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.