Grillowana ryba w całości z pieczonym sosem pomidorowo-Chile
Grillowana cała ryba z pieczonym sosem pomidorowo-Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.51 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 686 kalorii, 77g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oleju canolan, meksykańskie oregano, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowane Tacos rybne z pieczoną salsą chile i awokado, Grillowane żeberka z sosem pomidorowym i Poblano Chile, oraz Ryba pieczona w sosie pomidorowym śródziemnomorskim.
Instrukcje
1
Linia ciężka duża patelnia z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Folia Aluminiowa
2
Miejsce pomidory i chiles na patelni; gotować na średnim ogniu, aż Skórki zaczną pęcherze i czernieją w miejscach, obracając od czasu do czasu, o 20 minut dla pomidorów i 10 minut dla chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Pomidory obrać ze skórki; przenieść do przetwórcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
4
Dodaj chiles, cebula, i czosnek. Zmiksować do uzyskania gruboziarnistego puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Czosnek
Cebula
5
Przenieść sos do miski. Wymieszać kolendrę, natkę pietruszki i sól. (Można przygotować 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Pietruszka-nać
SOS
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Przygotuj grilla (średnio-wysokie ciepło)lub rozgrzać brojlery. Ryby opłukać wewnątrz i na zewnątrz zimną wodą; osuszyć. Otwarta ryba płaska, jak książka. Przetrzyj rybę w środku i na zewnątrz olejem; posyp ją oregano, solą i pieprzem. W przypadku grillowania umieść rybę, otwartą na płasko, w koszu grillowym. W przypadku pieczenia, umieść rybę, otwartą płasko, na naoliwionej blasze do pieczenia. Grill lub broil ryby tylko do nieprzejrzyste w centrum, o 6 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pieprz
Woda
Ryby
Sól
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Brojler
Płatki Warzywne
2
Za pomocą szpatułki przenieś rybę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
3
Posypać sokiem z limonki; podawać z sosem pomidorowym i ciepłymi tortillami kukurydzianymi.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.