Grillowana Rzymska z pikantnym sosem Cezar może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Mieszanka sałaty rzymskiej, olej canolan, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Romaine z sosem Caesar-cado, Sałatka rzymska, grillowane awokado i wędzona kukurydza z sosem Chipotle-Cezar, oraz Sałatka rzymska z sosem Cezara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść majonez, musztardę, Worcestershire, ocet, cebulę, czosnek, anchois, chipotle, ostry sos, miód oraz sól i pieprz w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj olej i mieszaj aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Starty Parmezan, Do Podania
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać parmezan i zmiksować kilka sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem; ułożyć na grillu i grillować przez 30-40 sekund lub do lekko zwęglonego. Sałatę ułożyć na dużym talerzu, skropić dressingiem i udekorować ogolonym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala