Grillowana Romaine z kremowym sosem ziołowym
Grillowana Rzymska z kremowym sosem ziołowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 64 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 173 kalorie, 2G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę rzymską, koperek, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Rzymska z kremowym sosem awokado-bazylia, Romaine z kremowym sosem czosnkowym, oraz Serduszka Sałatka Rzymska z kremowym sosem sojowym.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Szczotka Wyciąć Boki sałaty równomiernie z olejem.
Ułożyć sałatę, ściąć boki w dół, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grillować przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia; pokroić każdą sałatę na pół wzdłuż na pół ponownie, tworząc 4 ćwiartki.
Pokrojone boki sałaty posypać 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i 1/8 łyżeczki soli.
Połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, majonez, i pozostałe składniki w małej misce, dobrze mieszając.
Umieść 1 ćwiartkę sałaty na każdym z 4 talerzy sałatkowych; skropić każdą porcję z około 4 łyżeczkami sosu.