Grillowana Przepiórka z sosem BBQ z granatu i pomarańczy oraz Tabuuli z komosą ryżową i rozdrobnionym jarmużem

Grillowana Przepiórka z sosem BBQ z granatu i pomarańczy oraz Tabuuli z komosą ryżową i rozdrobnionym jarmużem
Grillowana Przepiórka z granatem i pomarańczowym sosem BBQ i Tabouli z Quinoanem i rozdrobnioną jarmuż może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 8,44 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 998 kalorii, 49g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, sól koszerną, laski cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quinoa Tabouli z cytryną czosnek Grillowane krewetki, Kapusta + Posiekana Brukselka Sałatka Z Komosy Ryżowej, oraz Rozdrobniona Sałatka z kapusty + komosa ryżowa z kremowym sosem Tahini.

Instrukcje

1
Umieść komosę ryżową w średnim rondlu, przykryj 1 3/4 szklanki zimnej wody i dopraw solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, obniżyć ogień i gotować, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest miękka, 18 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Zdjąć pokrywę, puch widelcem i lekko ostudzić.
3
Umieść quinoa w dużej misce; dodać pomidory, mięta, jarmuż, ogórki i cebula i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
JarmużJarmuż
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wymieszać oliwę z oliwek, skórki i soki z cytryny i pomarańczy, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Dodać sos do sałatki i wrzucić do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Im dłuższa sałatka siedzi, tym lepsze stają się smaki.
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodaj sok z granatów, sok pomarańczowy, melasę z granatów, ocet, cukier, laski cynamonu i skórkę pomarańczową i gotuj do zmniejszenia o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z GranatówMelasa Z Granatów
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodać ketchup i gotować przez 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4
Zdjąć z ognia, ubić musztardę, sól i pieprz i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Usuń laski cynamonu przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
6
Wyjąć około 1 szklanki sosu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1
Rozgrzać grill do średniej wysokości do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Przepiórki posmarować olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem. Umieścić pierś stronę w dół na grillu i gotować około 3 protokół. Flip, szczotka z sosem barbecue, przykryć grill i gotować kolejne 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Przełożyć na talerz i podawać z sosem barbecue i tabouli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego6trochę posiekanej cukiniiOlej rzepakowy, do szczotkowaniaOlej rzepakowy, do szczotkowania2laski cynamonulaski cynamonu1porcja startego parmezanuMusztarda DijonMusztarda Dijon1Ogórek angielski pokrojony w drobną kostkęOgórek angielski pokrojony w drobną kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście mięty, drobno posiekaneświeże liście mięty, drobno posiekane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/2 kufla) pomidory winogronowe, połówki(1/2 kufla) pomidory winogronowe, połówki0warzywo (np. szpinak)grubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz1Skórka i sok z 2 cytrynSkórka i sok z 2 cytryn0Skórka i sok z 1 pomarańczySkórka i sok z 1 pomarańczy1mała Gromadakapusta dinozaura, drobno rozdrobnionakapusta dinozaura, drobno rozdrobniona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki6trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna6trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz3Spód: okruszki z herbatników grahamjasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1małeCebula hiszpańska pokrojona w kostkęCebula hiszpańska pokrojona w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo wyciśnięty sok pomarańczowyświeżo wyciśnięty sok pomarańczowy1Drobno starta skórka z pomarańczyDrobno starta skórka z pomarańczy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z granatówsok z granatów591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemelasa z granatówmelasa z granatów12przepiórki, kości grzbietowe i dolne stawy nóg usunięte, spłaszczone, skrzydła schowaneprzepiórki, kości grzbietowe i dolne stawy nóg usunięte, spłaszczone, skrzydła schowane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekomosa ryżowa, dobrze spłukanakomosa ryżowa, dobrze spłukana1smallsczerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Magazyn