Grillowana Przepiórka z melasą z granatu i polewą chrzanową z pikantnymi orzechami włoskimi i winegretem mandarynkowym
Grillowana Przepiórka z melasą z granatu i polewą chrzanową z pikantnymi orzechami włoskimi i winegretem mandarynkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 1173 kalorii. Na $10.9 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, musztardę dijon, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kofte z tuńczyka z granatem Melasa-glazura miętowa z pokruszonym pikantnym hummusem, Kury kornwalijskie z glazurą granat-Melasa, oraz Sałatka z brukselki z orzechami laskowymi, parmezanem i melasą z granatu vinegrette dla podobnych receptur.
Rozgrzej patelnię grillową. Przepiórki doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Grilluj skórę bokiem w dół przez 2-3 minuty, aż się złoci, odwróć i posmaruj szkliwem. Grilluj przez 3-4 minuty dłużej, Usuń i szczotkuj większą ilością glazury.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
3
Umieścić cukier, wodę i cayenne w małym rondlu i gotować na dużym ogniu, aż średni kolor karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Usuń z rowkiem łyżką do pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia. Winegret mandarynkowy 2 szklanki soku mandarynkowego 1 szklanka soku pomarańczowego 3 łyżki octu z czerwonego wina 2 łyżki grubo posiekanej czerwonej cebuli 2 grubo posiekane ząbki czosnku 1 łyżka ancho chile w proszku 1 łyżka miodu 1 łyżeczka chipotle puree 3/4 szklanki oliwy z oliwek sól i świeżo zmielony pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Sok Z Mandarynek
Chipotle Chile Puree
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Vinaigrette
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Mandarynka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Umieść sok mandarynkowy i sok pomarańczowy w małym rondlu i gotuj, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Mandarynek
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Umieść syrop, ocet z czerwonego wina, cebulę, czosnek, proszek chile, miód i chipotle w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Olej Pieprzowy
1 Pomarańcza, Skórka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Mandarynka-granat smak 2 mandarynki, segmentowane 1/4 szklanki pestek granatu 1 jalapeno, drobno pokrojone w kostkę 1/4 szklanki drobno posiekanej czerwonej cebuli 2 łyżki świeżo wyciśniętego soku z limonki 1 łyżka oliwy z oliwek sól i świeżo zmielony pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Granatu
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Granat
1 Truskawka Bez łuski
Mandarynka
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Połącz wszystkie składniki w małej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.