Grillowana polędwiczka wieprzowa z suszoną wiśnią

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Grillowana polędwiczka wieprzowa i suszona Sałatka Wiśniowa mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na $5.19 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 892 kalorie, 80g białka, oraz 53g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, ser gorgonzola, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą wiśniową, Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Pikantną Świeżą Salsą Wiśniową, oraz Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanych warzyw.
Instrukcje
Wieprzowinę Rub z 2 łyżkami oliwy z oliwek, czosnkiem, rozmarynem, 2 łyżkami pieprzu i 1 łyżeczką soli.
Umieść w niemetalowym naczyniu; przechowywać w lodówce 30 minut lub więcej marynować.
Grill gazowy lub węglowy.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; wyrzucić marynatę. Włóż żaroodporny termometr do mięsa wieprzowego, aby końcówka była najgrubsza.
Wieprzowinę ułożyć na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj, obracając się co 5 minut, aż wszystkie strony będą rumiane, a termometr odczyta 63° (temperatura wzrośnie do160 po odpoczynku).
Wyjąć wieprzowinę z grilla; owinąć szczelnie folią.
Odstawić na co najmniej 20 minut przed krojeniem.
Tymczasem opłucz i osusz sałatę. Podziel na talerze (2 obfite lub 4 mniejsze sałatki). Pokrój cebulę; moczyć w naczyniu z lodowatej wody 5 minut, aby usunąć ściągający smak cebuli. Osuszyć; posypać sałatkami. Pokruszyć ser; posypać sałatkami.
Posypać wiśnie i migdały na wierzchu. Przechowywać w lodówce sałatki, aż będzie gotowy do podania.
W małym słoiczku energicznie wstrząśnij dressingiem, aby emulgować.
W czasie podawania sałatki z plastrami wieprzowiny; skropić sosem.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. La Celia Pioneer Malbec z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![La Celia Pioneer Malbec]()
La Celia Pioneer Malbec
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i dębowych nut starzenia. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocową koncentracją, typową dla Malbec, podniebienie średnio mocne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z Argetyną rostbef z typowymi "empanadas".