Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą wiśniową

Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą wiśniową
Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą wiśniową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 856 kalorii, 126g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 5,38 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka szalotki, oliwa z oliwek, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Pikantną Świeżą Salsą Wiśniową, Dziś Kolacja: polędwiczka wieprzowa ze świeżą wiśnią i salsą Chile, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole.

Instrukcje

1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Combine1 / 2 szklanki kolendry,1/4 szklanki mielonej szalotki, 4 łyżki soku z limonki i oleju roślinnego w plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Dodać wieprzowinę; uszczelnić woreki kolei do płaszcza. Marynować w temperaturze pokojowejza 15 minut, okazjonalnie obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
W międzyczasie, połączyć pozostałe 1/2 cupcilantro, 1/4 szklanki szalotki, 2 łyżki soku z limonki, wiśnie, chile, i oliwy z oliwek w mediumbowl. Doprawić salsę lekko solą i odstawić na bok, aby smaki się stopiły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzereśnieCzereśnie
SzalotkaSzalotka
Papryka ChiliPapryka Chili
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
SólSól
5
Usuń polędwiczki z marynaty isezon obficie z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarynataMarynata
6
Polędwiczki grillowe, często obracając, aż termometr włożony do rejestrów mięsa 63°, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Odstawić na 10 minut.
8
Pokroić w cienkie plasterki i podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
9
W porcji: 349 kalorii, 16 g tłuszczu, 8 g węglowodanów
10
Bon Appétit

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino można spróbować jest Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn