Grillowana Polędwiczka Wieprzowa

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana Polędwica wieprzowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 94g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na 5,46 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka soli koszernej, liście kolendry, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, Polędwiczki wieprzowe nadziewane kapustą z grilla skropione grillowaną brzoskwiniową Whiskey Beurre Blanc, oraz Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wykończ polędwicę wieprzową z nadmiaru tłuszczu i srebrnej skóry.
Skórkę z limonki, sok z limonki, miód, sól i czosnek w proszku umieścić w małym słoiku z pokrywką i wstrząsnąć, aby połączyć.
Wlać połowę mieszaniny marynaty do worka 1-galon wielokrotnego zamykania, dodać chipotle pieprz, i poruszać się do połączenia.
Dodaj polędwicę wieprzową do worka i uszczelnij, usuwając jak najwięcej powietrza i umieść w pojemniku, aby złapać wszelkie wycieki. Marynować w lodówce przez 6 do 24 godzin, obracając torebkę w połowie czasu.
Pozostałą marynatę umieścić w przykrytym pojemniku i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.
Wyjmij polędwicę z worka i pozostaw do siedzenia w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania grilla.
Wyjmij zarezerwowaną marynatę z lodówki.
Napełnij duży rozrusznik kominowy naturalnym węglem bryłowym i światłem. Gdy węgiel jest popielaty i biały, około 30 minut, Wrzuć gorący węgiel na najniższy ruszt grilla i rozprowadź na równą warstwę za pomocą bardzo długich szczypiec.
Umieść ruszt do gotowania z powrotem na grillu i przykryj pokrywką; podgrzewaj ruszt do średniego ciepła przez 2 do 3 minut.
Posmaruj grilla olejem roślinnym.
Wyjmij polędwicę z worka i umieść na środku rusztu. Wyrzucić worek z marynatą. Przykryć i gotować przez 12 do 15 minut, obracając co 1 1/2 do 2 minut, aż polędwica osiągnie temperaturę wewnętrzną 140 stopni F.
Wyjmij polędwicę z grilla i połóż na dużym kawałku wytrzymałej folii aluminiowej złożonej na brzegach, aby utworzyć koszyk, i wylej na zarezerwowaną marynatę. Owinąć szczelnie i odpocząć przez 10 minut.
Wyjąć na deskę do krojenia i pokroić.
Udekorować kolendrą i podawać.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
![Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)]()
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.