Grillowana polędwica ze świeżym Chili z czarnego groszku

Grillowana polędwica ze świeżym Chili z czarnego groszku
Przepis Grillowana polędwica ze świeżym Chili Black-Eyed Pea jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, pieprz, curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Świeża sałatka black Eyed bean, Kiełbasa & Black Eyed Pea Chili, oraz Chili z wołowiną i czarnym groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, ubić razem olej roślinny, czarny pieprz, curry w proszku, i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posmaruj steki tą marynatą i pozwól im odpocząć przez 15 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
3
Światło grill lub piekarnik brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
W dużej patelni na dużym ogniu, połączyć olej z orzeszków ziemnych, chili w proszku, i zielony pieprz. Smażyć przez 1 minutę, obniżyć ogień do medium, mieszać w wodzie i black-Eyed peas, i gotować na wolnym ogniu przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Zielony PieprzZielony Pieprz
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
WodaWoda
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, dobrze wymieszaj i dodaj zieloną cebulę. Odstawić do ostygnięcia. Chili należy podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
Papryka ChiliPapryka Chili
6
Grilluj lub piecz steki przez 3 minuty na stronę, obracając tylko raz na rzadkie. Pozostawić do odpoczynku na 5 minut przed łyżką black-Eyed pea chili nad nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn