Grillowana polędwica wołowa z sosem pieczonym czosnkiem i komosą Porowo-pomidorową

Grillowana polędwica wołowa z pieczonym sosem czosnkowym i komosa ryżowo-pomidorowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 629 kalorii, 36g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na $5.59 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Mieszanka polędwicy wołowej, szczypiorek, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Polędwica wołowa pieczona na patelni z rozmarynem i czosnkiem, Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową, oraz Polędwiczki wołowe z pieczoną salsą pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Połączyć mleko i czosnek w małym rondlu. Dusić, odkryte, na średnim ogniu 10 minut.
Odcedzić; wyrzucić mleko.
Umieścić główki czosnku, pokroić z boku, w małym naczyniu żaroodpornym.
Wlać 1/2 szklanki oleju. Naczynie szczelnie przykryć folią.
Piec, aż czosnek będzie miękki, około 55 minut.
Czosnek wyjąć z oleju; ostudzić.
Wlać olej z naczynia do miarki; dodać więcej oleju, jeśli to konieczne, aby zmierzyć 1/2 szklanki całkowitej. Wycisnąć czosnek ze skórki do blendera.
Dodaj 1/2 szklanki bulionu i oleju czosnkowego; puree, aż będzie gładka, przerzedzenie z więcej bulionu w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Przepłukać na średnim ogniu i cienkie z większą ilością bulionu, w razie potrzeby, przed podaniem.)
Przygotować grill (średnie ciepło). Wołowinę natrzeć olejem.
Posypać solą i pieprzem. Grilluj wołowinę do pożądanej doneness, często obracając, około 22 minut na średnio rzadkie.
Wyjąć z grilla i odstawić 5 minut.
Pokrój wołowinę poprzecznie na plastry o grubości 1/3 cala.
Łyżka por-pomidor Quinoa na 4 talerze. Wierzch z wołowiną, sosem i szczypiorkiem.