Grillowana polędwica wołowa z polędwicą ziołowo-czosnkowo-pieprzową

Grillowana polędwica wołowa z polędwicą ziołowo-czosnkowo-pieprzową
Grillowana polędwica wołowa z powłoką ziołowo-czosnkowo-pieprzową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 13 i kosztuje $5.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, rozmaryn, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z polędwicą Zielono-czosnkową z Czerwonym i żółtym pieprzem, Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym, oraz Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym masłem czosnkowo-ziołowym.

Instrukcje

1
Przygotuj wołowinę: odciąć nadmiar tłuszczu ostrym nożem. Złóż cienki koniec końcówki Pod, aby zbliżyć grubość pozostałej części pieczenia. Zawiąż sznurkiem rzeźniczym, a następnie wiązaj pieczeń sznurkiem co 11/2 do 2 cali (aby pieczeń zachowała swój kształt). Przycinaj srebrną skórę nożyczkami, aby pieczeń nie kłaniała się podczas gotowania. Następnie wymieszać olej, czosnek, rozmaryn, tymianek, pieprz i sól; pocierać pieczeń do pokrycia. Odstaw mięso na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Albo zbudować ogień węglem drzewnym w połowie grilla lub włączyć wszystkie palniki gazowe na wysokości przez 10 minut. Nasmarować ruszt nasączoną olejem szmatką za pomocą szczypiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Umieść wołowinę na gorącym stojaku i zamknij pokrywkę; grilluj do dobrze usmażonego, około 5 minut. Obróć mięso i zamknij pokrywkę; grilluj, aż dobrze usmażone na drugiej stronie, kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Przenieś mięso na chłodną stronę grilla na węgiel drzewny lub wyłącz palnik bezpośrednio pod mięsem i włącz pozostałe jeden lub dwa palniki (w zależności od stylu grilla) do średniego. Gotuj, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą sekcję zarejestruje 130 stopni dla różowego różu, 45 do 60 minut, w zależności od wielkości polędwicy i grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Pozostawić mięso na 15 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia15
Magazyn