Grillowana polędwica wołowa z polędwicą ziołowo-czosnkowo-pieprzową

Grillowana polędwica wołowa z polędwicą ziołowo-czosnkowo-pieprzową
Grillowana polędwica wołowa z powłoką ziołowo-czosnkowo-pieprzową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 13 i kosztuje $5.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, rozmaryn, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z polędwicą Zielono-czosnkową z Czerwonym i żółtym pieprzem, Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym, oraz Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym masłem czosnkowo-ziołowym.

Instrukcje

1
Przygotuj wołowinę: odciąć nadmiar tłuszczu ostrym nożem. Złóż cienki koniec końcówki Pod, aby zbliżyć grubość pozostałej części pieczenia. Zawiąż sznurkiem rzeźniczym, a następnie wiązaj pieczeń sznurkiem co 11/2 do 2 cali (aby pieczeń zachowała swój kształt). Przycinaj srebrną skórę nożyczkami, aby pieczeń nie kłaniała się podczas gotowania. Następnie wymieszać olej, czosnek, rozmaryn, tymianek, pieprz i sól; pocierać pieczeń do pokrycia. Odstaw mięso na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Albo zbudować ogień węglem drzewnym w połowie grilla lub włączyć wszystkie palniki gazowe na wysokości przez 10 minut. Nasmarować ruszt nasączoną olejem szmatką za pomocą szczypiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Umieść wołowinę na gorącym stojaku i zamknij pokrywkę; grilluj do dobrze usmażonego, około 5 minut. Obróć mięso i zamknij pokrywkę; grilluj, aż dobrze usmażone na drugiej stronie, kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Przenieś mięso na chłodną stronę grilla na węgiel drzewny lub wyłącz palnik bezpośrednio pod mięsem i włącz pozostałe jeden lub dwa palniki (w zależności od stylu grilla) do średniego. Gotuj, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą sekcję zarejestruje 130 stopni dla różowego różu, 45 do 60 minut, w zależności od wielkości polędwicy i grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Pozostawić mięso na 15 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia15
Magazyn