Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeńo

Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeńo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.26 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, polędwica wołowa, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeño, Polędwica wołowa z Ancho i nasionami kopru włoskiego, oraz Grillowana kukurydza z miodem-Ancho Chile Butter dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustawić grill do pośredniego grillowania, z węglami po jednej stronie i podgrzać do 45
W misce, wymieszać masło, szalotki, jalapeos i chile proszku; doprawić solą.
Przenieść do arkusza folii i zwijać do 1 1/2-cala-grubości dziennika; przechowywać w lodówce przez 15 minut.
W misce wymieszaj brązowy cukier, paprykę, pieprz i 1 łyżkę soli. Natrzyj wołowinę mieszanką przypraw. Wysmaruj ruszt i grilluj wołowinę bezpośrednio na węglach, obracając, aż do zwęglenia, 12 minut.
Odsuń wołowinę od węgli. Przykryć i grillować przez 25 minut, lub do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego w najgrubszą część rejestrów wołowiny 13
Przenieś na deskę do rzeźbienia; pozostaw na 10 minut.
Pieczywo grillować bezpośrednio na węglach, aż do tostów.
Chleb posmarować połową masła ancho - jalapeo. Pozostałe masło pokroić w plasterki i przełożyć na talerz.
Wołowinę pokroić w plasterki i podawać z tostami i masłem ancho-jalapeo.