Grillowana polędwica wołowa z grillowaną dymką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanej polędwicy wołowej z grillowaną dymką. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 729 kalorii, 32G białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na $5.85 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, chrzan, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Dymka i żeberka, Zaklinacz: Cebula Dymka Z Grilla, oraz Grillowane szparagi i Dymka z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Grind tosty przyprawy w młynku do przypraw i dodać do małej miseczki z cayenne. Złóż koniec ogona wołowiny pod, aby utworzyć rolkę mięsa, która jest nawet grubości. Związać sznurkiem rzeźnika, aby zabezpieczyć. Pomoże to mięso gotować równomiernie i łatwo się nim obchodzić. Po związaniu polędwicy wołowinę obficie doprawić solą i natrzeć mieszanką przypraw. Pomasuj oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Polędwicę umieścić na rozgrzanym grillu i grillować ze wszystkich stron, aż będzie bardzo brązowa i zwęglona Na Zewnątrz. Gdy polędwica jest ładny i brązowy ze wszystkich stron, przenieść go do chłodniejszej części grilla i zamknąć grill i gotować, aż zostanie ugotowany do pożądanej doneness (średnio rzadkie dla mnie), o 20 do 25 minut lub tak dla średnio rzadkie. Jeśli gotowanie w pomieszczeniu, umieścić mięso w nagrzanym piekarniku 375 stopni F do pieczenia do pożądanej doneness, około 125 do 130 stopni F dla średnio rzadkich.
Wyjmij mięso z grilla lub piekarnika na deskę do krojenia i pozostaw na około 10 minut przed krojeniem; dzięki temu polędwica będzie bardzo soczysta.
W międzyczasie cebulę wrzucić z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i solą i ułożyć na rozgrzanym grillu. Grilluj, aż będą miękkie i zwęglone.
Zdjąć z grilla i rezerwy.
Aby służyć, Usuń sznurek z wołowiny.
Pokroić w stosunkowo cienkie plastry, ale grubsze, jeśli wolisz.
Podajemy 3 plastry wołowiny, do każdej porcji, z grillowaną cebulą i łyżką śmietany chrzanowej.
Połącz wszystkie składniki w misce do serwowania. Smak przypraw, w razie potrzeby dostosuj sól. Bułka z masłem!