Grillowana Polenta pomarańczowa z sałatką z krabów i olejem ziołowym
Grillowana Polenta pomarańczowa z sałatką z krabów i olejem ziołowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Na 6,71 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka liści bazylii, wody, polenty instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Spróbuj Ogórki z bazylią i Krabem, Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, oraz Grillowana Sałatka Tunanowo-pomarańczowa z kandyzowaną cytryną i mieszanymi warzywami z chili Aioli i ziołami Tuile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W ciężkim rondlu dodaj wodę, skórkę, sok pomarańczowy i sól. Doprowadzić do wrzenia i stopniowo ubijać polentę. Polentę ugotować na umiarkowanie małym ogniu (ledwo się gotuje), stale mieszając, aż będzie bardzo gęsta i ciągnie się z boków patelni około 3 minut. Po ugotowaniu równomiernie wlać polentę na lekko nasmarowaną patelnię z 1/4 arkusza.
Posypać świeżym czarnym pieprzem, przykryć folią i wstawić do lodówki, aż będzie twarde około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
W misce dodać mięso krabowe, pokrojone w kostkę figi, skórkę i sok z cytryny i majonezu. Delikatnie wymieszać starając się pozostawić mięso krabowe w grudkach. Doprawić solą i świeżym czarnym pieprzem do smaku. Przykryć miskę i umieścić w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Crabmeat
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
W blenderze umieścić szczypiorek, Bazyl i trochę oleju. Zacznij zmiażdżyć składniki dodając więcej oleju, aż mieszanina stanie się gładkim zielonym olejem ziołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przełożyć do wyciskanej butelki lub miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Wyjąć polentę z lodówki. Weź dużą puszkę (3 cale średnicy) i zdejmij górną i dolną pokrywę. Za pomocą puszki wyciąć 4 rundy polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
8
Posmaruj oliwą z oliwek po obu stronach i umieść na grillu 3 minuty na stronę. Po grillowaniu umieść okrągłą polentę na środku talerza i użyj tej samej puszki do formowania sałatki z krabów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Crabmeat
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Umieść puszkę nad polentą i łyżkę w około 1 do 2 łyżek mieszanki mięsa krabowego, popchnij mieszaninę z tyłu łyżki i podnieś puszkę, tworząc formę mięsa krabowego na wierzchu polenty. Wierzch z kilkoma mieszanymi zielonymi liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
10
Mżawka olej ziołowy na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala