Grillowana Polenta pomarańczowa z sałatką z krabów i olejem ziołowym
Grillowana Polenta pomarańczowa z sałatką z krabów i olejem ziołowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Na 6,71 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka liści bazylii, wody, polenty instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Spróbuj Ogórki z bazylią i Krabem, Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, oraz Grillowana Sałatka Tunanowo-pomarańczowa z kandyzowaną cytryną i mieszanymi warzywami z chili Aioli i ziołami Tuile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W ciężkim rondlu dodaj wodę, skórkę, sok pomarańczowy i sól. Doprowadzić do wrzenia i stopniowo ubijać polentę. Polentę ugotować na umiarkowanie małym ogniu (ledwo się gotuje), stale mieszając, aż będzie bardzo gęsta i ciągnie się z boków patelni około 3 minut. Po ugotowaniu równomiernie wlać polentę na lekko nasmarowaną patelnię z 1/4 arkusza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Posypać świeżym czarnym pieprzem, przykryć folią i wstawić do lodówki, aż będzie twarde około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
W misce dodać mięso krabowe, pokrojone w kostkę figi, skórkę i sok z cytryny i majonezu. Delikatnie wymieszać starając się pozostawić mięso krabowe w grudkach. Doprawić solą i świeżym czarnym pieprzem do smaku. Przykryć miskę i umieścić w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Crabmeat
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
4
W blenderze umieścić szczypiorek, Bazyl i trochę oleju. Zacznij zmiażdżyć składniki dodając więcej oleju, aż mieszanina stanie się gładkim zielonym olejem ziołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przełożyć do wyciskanej butelki lub miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
6
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wyjąć polentę z lodówki. Weź dużą puszkę (3 cale średnicy) i zdejmij górną i dolną pokrywę. Za pomocą puszki wyciąć 4 rundy polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
8
Posmaruj oliwą z oliwek po obu stronach i umieść na grillu 3 minuty na stronę. Po grillowaniu umieść okrągłą polentę na środku talerza i użyj tej samej puszki do formowania sałatki z krabów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Crabmeat
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Umieść puszkę nad polentą i łyżkę w około 1 do 2 łyżek mieszanki mięsa krabowego, popchnij mieszaninę z tyłu łyżki i podnieś puszkę, tworząc formę mięsa krabowego na wierzchu polenty. Wierzch z kilkoma mieszanymi zielonymi liśćmi.