Grillowana Pizza ze szpinakiem i pieczarkami

Grillowany szpinak i pieczarkami Pizza może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos do pizzy, pieczarki, ciasto do pizzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Do Pizzy {Smażona Pizza Ze Szpinakiem I Grzybami}, Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust, oraz Szpinak Grzyby Pizza Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Wytnij arkusz folii o wymiarach 18x12 cali; umieść na dużym arkuszu ciastek. Folię spryskać sprayem do gotowania. Rozwałkuj ciasto na rozpyloną folię. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto na prostokąt 14x10 cali. Spryskaj ciasto sprayem do gotowania.
Odwróć prostokąt ciasta bezpośrednio na stojak do grilla; odklej folię i zwróć folię na arkusz ciastek, rozpylony bokiem do góry. Gotować odkryte na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnio niskich węgli 2 do 4 minut lub aż dno będzie złotobrązowe. (Uważaj, aby zapobiec spalaniu.) Z szeroką metalową tokarką do naleśników, obróć skorupę. Gotować 1 do 2 minut dłużej lub aż dno jest ustawione, ale nie brązowy. Ostrożnie wyjmij z grilla; umieść rumianą stronę na folii. Zamknij grill.
Wierzchnia skórka równomiernie z sosem do pizzy, szpinakiem i pieczarkami.
Posypać serem. Przesuń pizzę z folii na grill. Przykryć grill; gotować 3 do 6 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor i ser topi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.