Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta

Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1666 kalorii, 59G białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.18 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, oregano, przepis ulubione ciasto na pizzę, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta, Grillowana Kiełbasa z papryką i cebulą # CharcoCapsNoMoreGas, oraz Grillowana kiełbasa, papryka i cebula makaron.
Instrukcje
Grill kiełbasę z obu stron, aż złoty kolor i gotowane przez, o 10 minut na stronie.
Cebulę i paprykę posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem. Grill cebulę i paprykę do miękkości, o 3 do 4 minut na stronie.
Wyjąć kiełbasę z grilla i pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Cebulę wyjąć, oddzielić na pierścienie i z grubsza posiekać.
Usuń paprykę i pokroić w 1/8-calowe grube plastry.
Wymieszać ciasto z oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem i grillować przez 2 do 3 minut lub do złotego koloru. Odwróć i grilluj przez 1 do 2 minut.
Wyjąć z grilla i umieścić na płaskiej powierzchni.
Podziel ser fontina między 4 rundy pizzy. Kiełbasę, cebulę i paprykę przełożyć na ser.
Umieść pizzę na grillu, zamknij pokrywę i grilluj, aż ser się rozpuści, około 3 do 4 minut. Aby zakończyć w piekarniku, Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Umieść pizzę na patelniach i piecz, aż ser się rozpuści, około 5 do 10 minut.
Wymieszać ricottę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i oregano w małej misce i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Wyjąć pizzę z piekarnika i skropić bazylią Vinaigrette. Top z dollops z mieszanki sera ricotta i odstawić na 5 minut. Pokroić i podać.
1/2 szklanki świeżych liści bazylii
1/4 szklanki białego octu winnego
Sól i świeżo zmielony pieprz
1/2 szklanki oliwy z oliwek
Połącz wszystkie składniki i zmiksuj na gładką masę. Dostosuj przyprawy solą i pieprzem, do smaku.