Grillowana Pizza Lavash z pikantnym hummusem, grillowanym bakłażanem, fetą, Czerwonym olejem Chile i miętą
Przepis Grillowana Pizza Lavash z pikantnym hummusem, grillowanym bakłażanem, fetą, Czerwonym olejem Chile i miętą jest gotowy w około 31 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1177 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka soku z cytryny, oliwy z oliwek, pieprzu cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Grillowany bakłażan z fetą, miętą i Chilli, Grillowana Jagnięcina Z Bakłażanem, Miętą I Fetą, oraz Grillowana Sałatka z bakłażanem i cukinią z fetą, ciecierzycą i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umyj lavash olejem po obu stronach. Grillować do złotego koloru po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Lavash
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Bakłażan posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować bakłażana, przycięte strony w dół, aż złoty kolor brązowy. Obróć bakłażana i grill, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjąć z grilla i pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Na chleb posmarować hummus, ułożyć bakłażan, a następnie fetę. Grill, z przykryciem w dół przez 2 do 3 minut, lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć z grilla, skropić czerwonym olejem chile i posypać miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Chili
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieść ciecierzycę, czosnek, i tahini w misce pracy robota kuchennego. Pulsuj, aż stanie się pastą, dodając w razie potrzeby kilka łyżek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Tahini
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z Wermutu
8
Dodaj cayenne, kminek, i sok z cytryny, i puls ponownie, aż połączone. Przy włączonym silniku powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
9
Dodać pietruszkę i pulsować, aż tylko połączone. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10
Przełożyć do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
11
Umieścić wszystkie składniki w blenderze i miksować przez 5 minut. Przecedzić do małej miseczki.