Grillowana Pierś Z Indyka Z Salsą Morelowo-Śliwkową

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana pierś z indyka z salsą morelowo-śliwkową może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz nektar morelowy, Grill gazowy genesis, sos sojowy lite i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śliwki można śledzić to danie główne z Kostka brukowa ze śliwkami i rabarbarem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Podobne przepisy to Morelowo-Glazurowana Pierś Z Indyka, Pierś Z Indyka Faszerowana Morelami, oraz Pierś z indyka z polewą morelową.
Instrukcje
Usunąć skórę z piersi indyka i wyrzucić.
Umieść indyka w wytrzymałej plastikowej torbie lub naczyniu do pieczenia.
Nektar i kolejne 3 składniki połączyć w słoiku; przykryć szczelnie i energicznie wstrząsnąć. Rezerwy i chill 3/4 szklanki mieszanki nektaru.
Wlać pozostałą mieszaninę na piersi indyka, obracając się do płaszcza; uszczelnić lub przykryć i schłodzić przez noc, obracając od czasu do czasu.
Połącz 1/4 szklanki zarezerwowanej mieszaniny nektaru, śliwki, a następnie 4 składniki w średniej misce; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Wyjąć indyka z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieść indyka na półce z jedzeniem na patelni ociekowej.
Gotować, przykryte pokrywą grilla, 1 1/2 do 2 godzin lub aż termometr do mięsa włożony do indyka rejestruje 170, fastrygując od czasu do czasu pozostałą 1/2 szklanki zarezerwowanej mieszaniny nektaru.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Podawać z mieszanką śliwkową i mieszaną zieleniną.