Grillowana Pieczeń Wieprzowa Z Rozmarynem

Grillowany Rosemary pieczeń wieprzowa może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 8. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 38g białka, oraz 7G tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jabłecznik, zieloną cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane toskańskie żeberko wieprzowe pieczone z rozmarynem i smakiem czerwonej papryki, Rozmaryn pieczeń wieprzowa z warzywami, oraz Rosemary Pieczeń Wieprzowa Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz jabłko, cydr, cebulę, miód, rozmaryn i czosnek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Pieczeń wieprzową umieścić w dużej plastikowej torebce zamykanej; dodać połowę marynaty. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce na noc, obracając od czasu do czasu.
Przenieść pozostałą marynatę do miski; przykryć i przechowywać w lodówce.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla. Przygotować grill do pośredniego ciepła, za pomocą miski ociekowej.
Umieść wieprzowinę na patelni i grillu, przykryte, na pośrednim średnim ogniu przez 1-1/4 do 1-3 / 4 godzin lub aż termometr do mięsa odczyta 160°, obracając od czasu do czasu.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Marynata ciepła; podawać z wieprzowiną.