Grillowana papryka z kozim serem

Grillowana papryka z kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 51 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, przyprawę do pieprzu cytrynowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ser Kozi Nadziewany Mini Papryka, Quinoan I Kozi Ser Faszerowane Papryka, oraz Okłady z grzybów ze szpinakiem, papryką i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdy na sześć klinów i umieść w zamykanej plastikowej torbie.
Dodać czosnek i skropić oliwą z oliwek. Wrzucić, uszczelnić i odstawić do marynowania co najmniej 20 minut.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt. W małej misce wymieszać kozi ser i przyprawę z pieprzu cytrynowego; odstawić.
Paprykę ugotować na rozgrzanym grillu, aż lekko zwęglona, o 3 protokół. Odwróć paprykę i ostrożnie łyżkę sera na każdą paprykę. Zamknij pokrywę grilla i kontynuuj gotowanie, aż dno będzie lekko zwęglone, a ser będzie ciepły, od 2 do 3 minut.