Grillowana papryka z kozim serem

Grillowana papryka z kozim serem
Grillowana papryka z kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 51 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, przyprawę do pieprzu cytrynowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ser Kozi Nadziewany Mini Papryka, Quinoan I Kozi Ser Faszerowane Papryka, oraz Okłady z grzybów ze szpinakiem, papryką i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rdzeń i nasiona papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
2
Pokrój każdy na sześć klinów i umieść w zamykanej plastikowej torbie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Dodać czosnek i skropić oliwą z oliwek. Wrzucić, uszczelnić i odstawić do marynowania co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt. W małej misce wymieszać kozi ser i przyprawę z pieprzu cytrynowego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Ser KoziSer Kozi
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Paprykę ugotować na rozgrzanym grillu, aż lekko zwęglona, o 3 protokół. Odwróć paprykę i ostrożnie łyżkę sera na każdą paprykę. Zamknij pokrywę grilla i kontynuuj gotowanie, aż dno będzie lekko zwęglone, a ser będzie ciepły, od 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn