Grillowana miecznik z sosem pomidorowo-Melasowym

Grillowana miecznik z sosem pomidorowo-Melasowym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 37g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 5,64 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz SOS pomidorowo-melasowy, babkę, limonkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mesquite Grillowana miecznik ze zwęgloną salsą pomidorową, Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa, oraz Najlepsze hamburgery BLT z melasą miodową-glazurowany boczek, Grillowana sałata i dymny pomidorowy majonez dla podobnych receptur.
Instrukcje
Plastry babki i połówki limonki równomiernie wymieszać z 1 łyżką oleju kokosowego.
Ułożyć plantany i połówki limonki, od strony ciała w dół, na nasmarowanym stojaku do grillowania. Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
około 4 minut lub do złotego koloru; odstawić.
Miecznik posypać solą i pieprzem; filety posmarować pozostałymi 2 łyżkami oleju kokosowego.
Umieść rybę na nasmarowanym stojaku do grillowania. Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu 1 do 2 minut z każdej strony lub aż ryby płatki widelcem.
Ułóż zielenie na 2 talerzach. Wierzch równomiernie z rybami, plantanami i grillowaną limonką; skropić sosem pomidorowo-Melasowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.