Grillowana Meksykańska Kukurydza Uliczna
Grillowana meksykańska kukurydza uliczna może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $3.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka wapna kliny, kłosy kukurydzy na kolbie, liście kolendry, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 217 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Podobne przepisy to Grillowana Meksykańska Kukurydza Uliczna, Meksykańska Uliczna Kukurydza W Stylu Grillowanej Cukinii, oraz Lato Grillowane Meksykańskie Ulicy Kukurydza Fettuccine.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Dodaj koszerną sól i skórkę z limonki do młynka do przypraw. Pulsuj kilka razy, aby połączyć. Odstawić do małej miseczki.
Na pikantny majonez: w misce ubić razem majonez, sos chili i sok z limonki, aż do połączenia. Odstawić.
Kukurydza: grillować kukurydzę, aż lekko zwęglona ze wszystkich stron.
Przeciąć uszy na pół i przenieść do dużej miski. Wrzucić z Monterey Jack i niektóre z pikantnym majonezem do herbu, używając mniej lub bardziej majonezu według własnych upodobań.
Ułóż kukurydzę na dużym talerzu i posyp solą wapienną.
Udekoruj limonką, liśćmi kolendry i dodatkowym serem, jeśli chcesz.