Grillowana letnia Pizzetka z karmelizowanymi brzoskwiniami, Burratą, rukolą i chrupiącym Serrano

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanej letniej pizzy z karmelizowanymi brzoskwiniami, Burratą, rukolą i chrupiącym Serrano. Jedna porcja zawiera 1101 kalorii, 52g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $10.37 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ciasto do pizzy, ser burrata, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Grillowana Panzanella z rukolą, Burratą, dynią letnią i oliwkami, Grillowany ananas, chrupiący brzuszek wieprzowy, Burratan i rukola Pizza, oraz Grillowane Płatki Kukurydziane Z Brzoskwiniami, Szynką Serrano I Przyprawami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Lekko posmarować 2 blachy do pieczenia olejem roślinnym.
Połóż szynkę na wierzchu w jednej warstwie i lekko posmaruj olejem roślinnym.
Piec w piekarniku, aż chrupiące, 10 do 12 protokół, odwrócenie połowie.
Po rozmrożeniu ciasta na pizzę podziel na 3 kulki.
Posyp mąkę (lub mąkę kukurydzianą dla tekstury) na swoim obszarze roboczym i zwiń każdą kulkę w wydłużony "flatbread", od 10 do 12 cali długości i 4 cali szerokości.
Posmaruj obie strony oliwą z oliwek.
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu i podsmażyć brzoskwinie z brązowym cukrem i trochę soli i pieprzu, aż karmelizowane, 3 do 4 protokół.
Rozgrzać grill lub dużą patelnię grillową na duże ciepło.
Grill 1 Naoliwiona skórka, aż ma wyróżnione znaki grilla, o 2 protokół. Flip, a następnie warstw z 2 filiżanki rukoli, obfite łyżki burrata, niektóre karmelizowane brzoskwinie i chrupiące serrano.
Posypać solą i pieprzem i zamknąć grill, aż ser się rozpuści.
Wyjąć z grilla i powtórzyć z 2 pozostałymi pizzetami.