Grillowana letnia kabaczka z czerwoną cebulą
Grillowana letnia Squash z czerwoną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz mielony kminek, Kabaczek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana letnia kabaczka z czerwoną cebulą, Pieczona letnia kabaczka i cebula z kozim serem, oraz Halibut Z Dymką I Dyni.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce wymieszaj olej, pieprzoną sól i kminek.
Dodać cebulę; wrzucić do herbu.
Gdy grill jest podgrzewany, łyżką szczelinową, umieścić cebulę w koszu grillowym( grill "wok"); rezerwy mieszaniny oleju w misce do pokrycia squasha.
Umieść kosz na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym na średnich węglach. Gotować 10 minut, obracając kosz od czasu do czasu.
Tymczasem dodać latem squash do zarezerwowanej mieszaniny oleju w misce; wrzucić do herbu.
Umieścić squash w koszu z cebulą; gotować 5 do 7 minut dłużej, obracając kosz od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.