Grillowana kukurydza z masłem Parmezanowo-ziołowym
Grillowana kukurydza z parmezanem-masło ziołowe jest bezglutenowe przystawka. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, kukurydzę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z masłem ziołowym, Grillowana kukurydza z masłem ziołowym, oraz Grillowana kukurydza z masłem ziołowo-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce wymieszać widelcem masło, ser, koperek i pieprz; odstawić.
Napełnij duży rondel wodą; podgrzej do wrzenia. Zanurz kukurydzę w wodzie; gotuj od 3 do 4 minut.
Wyjąć kukurydzę z wrzącej wody; lekko ostudzić.
Każde ucho kukurydzy skropić olejem; natrzeć kukurydzę.
Umieść kukurydzę na grillu na średnim ogniu. Przykryj grilla; gotuj, obracając od czasu do czasu, aż wszystkie strony kukurydzy będą rumiane.
Wyjąć z grilla; natychmiast polać kukurydzę masłem. Gdy masło lekko się stopi, podawać.