Grillowana kukurydza z masłem miętowym

Grillowana kukurydza z masłem miętowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grillowana kukurydza z masłem miętowym może być świetnym przepisem. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, sól, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grillowana Kukurydza Z Masłem Miętowym, Kukurydza na kolbie z Fetanem i masłem miętowym, oraz Kukurydza na kolbie z masłem miętowo-feta.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połączyć pierwsze 6 składników; dobrze wymieszać.
3
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 10 minut lub do czasu zakończenia, często obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Połóż kukurydzę na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
5
Pędzel z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn