Grillowana kukurydza z masłem miodowym

Grillowana kukurydza z masłem miodowym
Grillowana kukurydza z masłem miodowym zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, soli, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również W pracy: grillowana kukurydza na kolbie z miodowym masłem bazyliowym, Grillowana kukurydza z miodem-Ancho Chile Butter, oraz Kolendra, miód i masło Chile do grillowanej kukurydzy.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj przez 8 minut, często obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połączyć masło, miód, sól, i papryka; pędzel na kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MasłoMasło
MiódMiód
KukurydzaKukurydza
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn