Grillowana kukurydza z masłem Chipotle
Grillowana kukurydza z masłem Chipotle jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, queso fresco, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kukurydza z Chipotle-masłem limonkowym, grillowana kukurydza z masłem limonkowym chipotle, oraz Grillowana słodka kukurydza z Chipotle-masłem limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kukurydzę, łuski, zanurzyć w dużej misce z zimną wodą.
Niech namoczyć przez co najmniej 30 minut.
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Dodaj mielone chili chipotle, sok z limonki, sól, i czarny pieprz; gotować przez 30 sekund, mieszając do mieszania smaków.
Rozgrzej grill do średniej wysokości. Kukurydza łuskana; pędzel z masłem chipotle do pokrycia. Grilluj około 4 minut, często obracając, lub tylko do momentu, gdy kukurydza będzie miękka i ładnie rumiana. Top natychmiast z pokruszonym serem, i podawać z plasterkami limonki, w razie potrzeby.