Grillowana kukurydza z masłem Chipotle

Grillowana kukurydza z masłem Chipotle
Grillowana kukurydza z masłem Chipotle jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, queso fresco, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kukurydza z Chipotle-masłem limonkowym, grillowana kukurydza z masłem limonkowym chipotle, oraz Grillowana słodka kukurydza z Chipotle-masłem limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kukurydzę, łuski, zanurzyć w dużej misce z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Niech namoczyć przez co najmniej 30 minut.
3
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj mielone chili chipotle, sok z limonki, sól, i czarny pieprz; gotować przez 30 sekund, mieszając do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Rozgrzej grill do średniej wysokości. Kukurydza łuskana; pędzel z masłem chipotle do pokrycia. Grilluj około 4 minut, często obracając, lub tylko do momentu, gdy kukurydza będzie miękka i ładnie rumiana. Top natychmiast z pokruszonym serem, i podawać z plasterkami limonki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KruszySer Kruszy
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn