Grillowana Kukurydza Z Jalapeño-Masłem Limonkowym
Grillowana kukurydza z Jalapeño - masłem limonkowym jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok z limonki, kukurydza uszna, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z Jalapeño-masłem limonkowym, Grillowana Kukurydza Z Masłem Limonkowym Jalapeno, oraz Grillowana kukurydza Jalapeño-Limonka na kolbie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki i uformuj w 6-calowy dziennik; owiń w papier woskowy lub folię i schłodź 1 godzinę.
Kukurydzę natrzeć oliwą z oliwek, posypać równomiernie solą i pieprzem.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (400 do 500), często obracający się, 15 do 20 minut lub do miękkości.
Podawać z masłem smakowym.
Ketchup słodko-gorący: wymieszać 1 szklankę ketchupu, 3 łyżki soku z limonki, 2 łyżki miodu, 1 łyżeczkę startej skórki limonki i 1 łyżeczkę przyprawy papryki chipotle chile do wymieszania. Przykryć i schłodzić 2 godziny. Sprawia 1 1/3 szklanki; Przygotowanie: 10 min., Chill: 2 godz.