Grillowana kukurydza na kolbie z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija

Przepis grillowana kukurydza na kolbie z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w okolicy 55 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 639 kalorii, 10g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz habanero, limonki, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija, Grillowana kukurydza na kolbie z masłem Chili-limonkowym i serem Cotija, oraz Dokładnie jak Grilluję kukurydzę + limonkę Chipotle i masło z serem Cotija dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do średniej. Obrać łuski kukurydzy bez ich usuwania.
Usunąć jedwab i odzyskać kukurydzę z łuską. Moczyć w dużej misce zimnej wody przez 30 minut.
Wyjąć kukurydzę z wody i otrząsnąć nadmiar.
Umieść kukurydzę na grillu, zamknij pokrywę i grilluj przez 15 do 20 minut.
Rozpakuj kukurydzę i posmaruj masłem czosnkowym.
Posypać serem cotija i wycisnąć limonką.
Posypać posiekanym szczypiorkiem, do dekoracji.
Masło, czosnek, habanero i szczypiorek połączyć w robocie kuchennym i proces, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić do użycia.