Grillowana kukurydza na kolbie
Grillowana kukurydza na kolbie to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 178 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz masło, kłosy kukurydzy, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, oraz 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Obrać łuski kukurydzy i usunąć jedwab.
Na każdy kawałek kukurydzy ułożyć 1 łyżkę masła, sól i pieprz. Zamknąć łuski.
Owinąć każde ucho kukurydzy szczelnie w folię aluminiową.
Miejsce na przygotowanym grillu. Gotować około 30 minut, obracając od czasu do czasu, aż kukurydza będzie miękka.