Grillowana kukurydza na kolbie

Grillowana kukurydza na kolbie może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 102 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, kłosy kukurydzy, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, oraz 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Wyciągnij łuski z kukurydzy, utrzymując łuski w stanie nienaruszonym; Usuń jedwab i pociągnij łuski z powrotem nad kukurydzą, aby pokryć.
Umieść kukurydzę i sól w dużej garnku; przykryj wodą.
Odstawić 45 minut; spuścić.
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania i grilluj przez 8 minut z każdej strony lub do momentu poczernienia łusek.
Podajemy grillowaną kukurydzę z masłem.