Grillowana kukurydza na kolbie

Grillowana kukurydza na kolbie może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 411 kalorii, 4G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kłosy niełuskanej kukurydzy, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi, oraz 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trzymając łuski przymocowane, obierz je z powrotem w sekcjach na każdym uchu kukurydzy i usuń jedwab. Przykryj odsłoniętą kukurydzę łuską.
Kukurydzę moczyć w zimnej wodzie przez 5 do 10 minut.
Rozgrzej jeden ruszt z dobrze naoliwionego grilla węglowego lub gazowego do średniej wysokości, a drugi do wysokiej.
Umieść kolendrę, sok z limonki, czosnek, sól i pieprz w małym robocie kuchennym lub w blenderze i pulsuj, aby połączyć. Przy uruchomionej maszynie powoli mżnij w olejach. Naprzemiennie pesto można łączyć ręcznie. Odstawić.
Umieść kukurydzę, wciąż pokrytą łuską, na średniej wysokości rusztie. Gotować przez 3 minuty, odwrócić się na drugą stronę i gotować przez 3 minuty.
Wyjąć z grilla, obrać łuskę, powrócić do wysokiego rusztu, aby zaznaczyć i lekko char kukurydzy ze wszystkich stron, obracając i jockeying między średnim i wysokim, jak potrzeba 5 do 7 minut w sumie.
Wyjmij kukurydzę z grilla i obficie szczotkuj pesto. Wycisnąć limonkę na uszy i posypać fleur de sel.
Podawać z pozostałymi limonkami, a na boku klepać masłem.
Przedruk za pozwoleniem z poważnego grilla: Dym, Char, Baste, &
Szczotkuj drogę do wspaniałego gotowania na świeżym powietrzu Adam Perry Lang z JJ Goode i Amy Vogler, © 2009 Hyperion