Grillowana kukurydza na kolbie

Grillowana kukurydza na kolbie
Grillowana kukurydza na kolbie może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 411 kalorii, 4G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kłosy niełuskanej kukurydzy, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi, oraz 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trzymając łuski przymocowane, obierz je z powrotem w sekcjach na każdym uchu kukurydzy i usuń jedwab. Przykryj odsłoniętą kukurydzę łuską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
KukurydzaKukurydza
2
Kukurydzę moczyć w zimnej wodzie przez 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
3
Rozgrzej jeden ruszt z dobrze naoliwionego grilla węglowego lub gazowego do średniej wysokości, a drugi do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Umieść kolendrę, sok z limonki, czosnek, sól i pieprz w małym robocie kuchennym lub w blenderze i pulsuj, aby połączyć. Przy uruchomionej maszynie powoli mżnij w olejach. Naprzemiennie pesto można łączyć ręcznie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Umieść kukurydzę, wciąż pokrytą łuską, na średniej wysokości rusztie. Gotować przez 3 minuty, odwrócić się na drugą stronę i gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
6
Wyjąć z grilla, obrać łuskę, powrócić do wysokiego rusztu, aby zaznaczyć i lekko char kukurydzy ze wszystkich stron, obracając i jockeying między średnim i wysokim, jak potrzeba 5 do 7 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Wyjmij kukurydzę z grilla i obficie szczotkuj pesto. Wycisnąć limonkę na uszy i posypać fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
KukurydzaKukurydza
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Podawać z pozostałymi limonkami, a na boku klepać masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WapnoWapno
9
Przedruk za pozwoleniem z poważnego grilla: Dym, Char, Baste, &
10
Szczotkuj drogę do wspaniałego gotowania na świeżym powietrzu Adam Perry Lang z JJ Goode i Amy Vogler, © 2009 Hyperion
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn