Grillowana Kiełbasa z piwem, musztardą i kiszoną kapustą

Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Grillowana Kiełbasa z piwem, musztardą i kiszoną kapustą może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 758 kalorii, 36g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 331 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, kiełbaski bratwurst, musztardę zbożową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bratwurst gotowana na piwie z cebulą i kiszoną kapustą, Bratwurst gotowana na piwie z cebulą i kapustą czerwoną kiszoną, oraz Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie, ustawić połowę palników na grillu gazowym do najwyższego ustawienia ciepła, przykryć i podgrzewać przez 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Połącz piwo, musztardę i kiszoną kapustę w 10-calowej aluminiowej patelni jednorazowego użytku. Alternatywnie skonstruuj tacę z podwójnej warstwy folii aluminiowej o dużej wytrzymałości, 10 cali kwadratowych, z bokami o wysokości 2 cali. Mieszaj, aż musztarda zostanie rozbita i mieszanina będzie jednorodna.
Dodać gałązki tymianku. Kiełbaski Nestle do kiszonej kapusty.
Umieść tacę na gorącej stronie grilla i gotuj do duszenia, o 4 protokół. Przesuń do chłodniejszej strony grilla. Przykryj grill z otworami wentylacyjnymi nad kiełbasami. Gotować z otwartymi otworami wentylacyjnymi, aż kiełbaski zarejestrują się w temperaturze 140 ° do 145 ° F na natychmiastowym termometrze odczytu, około 20 minut, obracając raz w środku.
Zdejmij pokrywę. Za pomocą szczypiec Usuń kiełbaski z kiszonej kapusty i umieść bezpośrednio na ruszcie kuchennym nad gorącą stroną grilla. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane i chrupiące, o 3 protokół w sumie. Powrót do kiszonej kapusty. Bułki tost na gorącej stronie grilla w razie potrzeby.
Podajemy kiełbaski z bułeczkami, musztardą i kiszoną kapustą